Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес сънищата са пророчески

Намаляваща Луна в знак Водолей.

Стрелците да съблюдават щадяща диета, да се откажат от силен чай или кафе и да се чувстват максимално свободни. Жените Овен и Риби могат да увеличат физическото натоварване, а оздравителните процедури да направят по-интензивни. За Лъвиците е полезна гимнастика на шията. На Водолеите се разрешава да използват остри и пресни подправки в храната и козметичните процедури. Преумората може да се отрази неблагоприятно на здравето на Близнаците – препоръчва им се да вземат вана с морска сол. Жените Козирог и Риби могат да започнат медикаментозно лечение или гладуване. Водолеите и Овните да пазят зрението си и да защитават очите си от преки слънчеви лъчи. За останалите е неутрално.

Със съпруга си вечерта може заедно да си пийнете. В ден на „водолейна”Луна съвместното алкохолно възлияние ще помогне да се укрепят взаимоотношенията. В това време е подходящо за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените. Подходящо е още и за стоматологични процедури, за отделяне на брадавици и мазоли, педикюр, маникюр, перманентен макияж, упражнения за раздвижване на кръвта.
От 15:07 до 17:07 е влиянието от секстила на красавицата Венера и Луната. То ще пробуди стремеж към комфорт и топлота, вкусна храна, съзерцание на красивите неща, ще подтикне към романтични срещи в рамките на периода.

25-ти лунен ден

Ден, посветен на вътрешния мир на човека. Добре е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост. В храненето е желателно да има ограничение. Може да се проведе и гладуване. Препоръчват се очистителни процедури. Хубаво е да се вземе вана, да се изкъпете, подходящо за освещаване на водоизточници, за кръщене. Водата в този ден има Божествена сила. Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие бяло вино и сокове.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.