Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес сме под влиянието на Лъва - време е за промяна

В началото на деня Луната е в знак Рак и се движи на празен ход до 11:42ч. Не предприемайте през това време нищо ново и важно. После Луната преминава в знак Лъв.

До 16:20ч важи влиянието на 13 лунен ден (виж предния ден).

В 14 лунен ден ( от 16:20 до 17:27ч на 10.02.) – Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Мистичните сили действат по-леко върху физическия свят. Добре е да се работи с информационното поле. Музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата. При достатъчно тренировки може да се отвори третото око.

На битово равнище е добре да се започнат важни и дълговременни дела. Денят е добър за промяна на работата, за начало на пътуване, за хазартни игри. (да не е на празен ход на Луната). Не е подходящ за раздяла, за разводи, за съдебни дела. Не се препоръчва употребата на парфюми и друг аромати. Може да обхване тъга и мъка някои хора. Тези, които ги изпитат, както и онези, които имат лоши мисли, сега е полезна за тях физическата работа.

Добре е да се очисти организма от шлаки и отрови с течности. Използвайте солени продукти, избягвайте сладки и горчиви. Болести започнали сега като правило отминават бързо. Психиката може да се претовари, честите смени в настроението могат да окажат влияние върху делата.

Подстрижка – Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

Сънища – В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.