Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес сме под влиянието на Лъва - време е за флирт

Луната е в знак Лъв. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите. Ако снаха и свекърва обитават едно жилище, може да се разгори спор между тях за надмощие. Лошо става, ако към този спор се присъедини и синът - съпруг, затова е най- добре да се общува тактично или жените да се разделят една от друга. За тъщата е също по- здравословно да не посещава дома на дъщеря си днес. А ако младите живеят при нея, то този ден може да бъде твърде неприятен за нейния зет. На съпругите се препоръчва да се въоръжат с по-висок дух и да се усмихват на агресивните си съпрузи. Родителите да не отнемат на децата играчките и да не ги изправят в ъгъла. Нека те сами се разпореждат в своето местенце и със своите вещи.

15-ти лунен ден (до 18:40ч)– Период на астралните битки и плътските изкушения. Опасен ден, в който се появява злото под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията. Денят се явява тежък в тъй наречените сексуални изкушения и отпускания. Задължително трябва да се победи плътта и желанията иначе се разрушава астралното тяло на човек. Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост от страна на другите. Лош знак за деня е поява на спорове, добър знак е да видите куче, дори да лае. Битовите дела могат да се натъкнат на препятствия. Не се препоръчва да се ядат ябълки – ин-ска храна.

16-ти лунен ден (от 18:40 до 19:48ч на следващия ден) Денят е свързан с Божията искра. Повишението на температурата на тялото е знак за благодат, както усещането за студ свидетелства за недоволството на вашия Ангел-Хранител. Счита се за благоприятен ден за начало на нови дела. Нараства влечението към красотата и изкуството. Общуването с близки приятели носи истинско удоволствие. Добре е да се завършват дела, да се връщат дългове, да се помирявате с хората, да си прощавате и да възстановявате отношения.

Покупки – Неблагоприятен ден за всички покупки. Няма да забележете нещо важно, някой скрит дефект относно покупката и после може да съжалявате, че сте я купили.

Секс - В 16-ти лунен ден никакъв секс, никаква еротика, само почивка!