Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес сме под влиянието на Близнаците - бъдете общителни

Луната е в знак Близнаци. Нарастват комуникативните способности и потребността от общуване. Добре е да пишете и да изпращате писма. Добър период за учене, творческа и интелектуална дейност. Благоприятно за краткотрайно гладуване, очистителни процедури, разнообразна гимнастика за мускулите на лицето и ръцете. Най-уязвими са дихателната и нервната системи.

От 10:23 до 14:55ч Луната ще се движи на празен ход и в този интервал важни неща да не се предприемат. След това Луната преминава в знак Рак.

8-ти лунен ден продължава до 12:11ч ( виж информацията от вчера) ;

9-ти лунен ден от 12:11ч до 13:08ч на следващия ден. Може да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате! Не е желателно да се напрягате и да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. Ако случайно ви полеят с вода или ви намокри дъжд, това носи изчистване и освобождение от болестите. Пазете се от загуби на всички нива. Внимавайте да не предизвикате черния дроб с някаква храна. Възможни са отравяния и интоксикации. Добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Не допускайте да има скандали. Плановете приведете в съответствие с реалността. Не започвайте нови дела. По-малко емоции! Смята се, че в този ден Исус Христос е приел кръщението си. Езотеричните традиции съветват да се четат колкото може повече защитни текстове или поне сутрин, обед и вечер. Един от тях е Псалм 90 :”Който живее под покрива на Всевишния...” За да неутрализирате черната енергия на Акаша, може да се подстригвате до 15:18ч.

Съновиденията, които сте имали показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешния скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. Като правило всички езотерични школи посвещават деветия лунен ден изключително на процедури и ритуали по изчистване на кармата. Смята се, че в този ден Исус Христос е приел кръщението си. Езотеричните традиции съветват да се четат колкото може повече защитни текстове или поне сутрин, обед и вечер. Един от тях е Псалм 90 :”Който живее под покрива на Всевишния...”

Планирайте подстрижка в този лунен ден, а ако не можете, то в началото на денонощието отрежете поне един кичур коса. Подстригването се препоръчва, за да не се влоши здравето и като застраховка от различни неприятности. Предотвратява и битовите неприятности, които могат да се посипят като от рога на изобилието и неутрализира черната енергия на Акаша. Ако имате дълги коси, сплетете ги на косички и ги навийте около главата си като ореол.