Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес ще бъдем в приповдигнато настроение

При Луна във Водолей е полезно натоварването на мускулите на гърба. Аеробиката подобрява работата на сърцето. Процедури, усилващи регенерацията на кожата, сега са безполезни. Повечето пластични операции нямат успех. В това време е подходящо за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените. Ходете боси по неравни повърхности. Подходящо за стоматологични процедури, за отделяне на брадавици и мазоли, педикюр, маникюр, перманентен макияж.

Символ на 28 лунен ден е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Един от светлите дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешния си глас. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми. Болести започнали този ден имат кармична природа.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се използва. Образите на сънищата могат да бъдат пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

Не плачете, защото нещо е свършило, усмихвайте се, защото се е случило!