Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес шопингът е полезен за здравето

Луната е в знак Стрелец. Когато е в този знак родителите по-лесно и обективно оценяват децата си. Снахите имат сега всички шансове да привлекат към своето мнение за съпрузите си своите свекърви и да опитат да ги приобщят към себе си. Това важи в случаите когато искрено обичат партньорите си и им желаят доброто. Там, където няма любов и има конфликт с родителите на мъжа, уви, никаква Луна няма да помогне. Голяма е опасността от случайни връзки. Днес не бива да се забравя за физическата чистоплътност и душевната устойчивост. Постарайте се да проявите щедрост и да проявите широтата на душата си. Да се избягват конфликтите, бурните сцени и изясняване на отношенията.

25 лунен ден - Всичко, което се случи в днешния ден, може да се нарече „много шум за нищо”. Постарайте се да се успокоите и спокойно да размислите върху ситуацията. Може да ви подтикват към активни действия, но по-скоро нито полза, нито смисъл в тях има. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Противопоказна е всяка груба храна. Пийте мляко. Добре е да проведете очистване на организма или да погладувате. В този ден не се препоръчва да се пуши, да се употребяват лекарства, алкохол, продукти с повишено съдържание на нишесте(скорбяла), мазна храна. Ако решите да се занимавате със секс в 25 лунен ден, то правете го само в романтична обстановка и в съответстващо настроение. Както казват руснаците: “можно, но осторожно”. Вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевен стрийптиз. В този ден най-добрите събеседници се явяват книгите и средствата за масова информация.

Общуването с близки хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка. За подобряване на настроението може да хапнете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Покупки - Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.