Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес сексът е лечебен

Луната е в знак Скорпион. Зад външното спокойствие кипят страсти и емоции. Радостта и мъката стават по-силни, даже и ако не са изразени външно. Дори отдавна забравени обиди могат да избухнат с нова сила. Ревността и тя се обажда. Подходящо е да се правят упражнения за концентрация и позитивно самопрограмиране. Силно уязвима е пикочо-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците. В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя. На организма може да не му достига желязо, затова е подходящо да се консумират червени плодове и зеленчуци.

От 03:25 до 12:46ч Луната ще се движи на празен ход. Да не се предприемат важни действия в този интервал. После Луната преминава в знак Стрелец.

24-ти лунен ден – Символ е мечката. Мощен енергиен ден. Време за пробуждане на стихийните сили на природата и творческият потенциал вътре в човека. Добре е да започнете нещо ново, да се отправите на път, да поемете отговорност за другите, да проявите всякаква инициатива. Ден за разрушаване на нерационалното старо и създаване на благотворно ново.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можем да заложим фундамент за нови големи дела или да дадем второ дихание за продължаване на започнатите вече.

Секс – Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. Сексът сега е лечебен! Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца. Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване.

Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Сънища – Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.