Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес се въздържайте от месна храна

Луната е в знак Скорпион. Това е най-потайният знак. Енергията е ин-ска, но дълбока, способства усилването на всякакви процеси, както позитивни, така и негативни. Не се заблуждавайте, зад външното спокойствие кипят страсти и емоции. Радостта и мъката стават по-силни, даже и ако не са изразени външно. Дори отдавна забравени обиди могат да избухнат с нова сила. Ревността и тя се обажда. Подходящо е да се правят упражнения за концентрация и позитивно самопрограмиране. Силно уязвима е пикочо-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците. В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя. На организма може да не му достига желязо, затова е подходящо да се консумират червени плодове и зеленчуци.

23 лунен денОзнаменуван е още с различните настройки във физическия свят, които стават по инерция, тъй като са набрали значителна скорост от по-рано. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Общуването с други хора не носи полза сега.

Полезни са млечните продукти. Добре е да се въздържате от месна храна. Както е известно месото повишава агресивността. Също и от алкохол. И най-малката доза може да доведе до поразии.

Секс - От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи както на мъжете, така и на жените. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Води до емоционално и физическо изтощение. Занимавайте се с нещо друго.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си. Съновиденията, които човек вижда, означават нещо съвършено противоположно на това, което очаква в действителност.