Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес се пазете от хитрост, лукавост и измама

Луната е в знак Дева. Девата отговаря за органите на храносмилателната система. Пластични и всякакви други операции в областта на стомаха се забраняват. Подходящо време за маникюр и педикюр. Благоприятно е за очистителни процедури, вана, сеанси по арома- и фитотерапия. Може да работите върху натоварване на мускулите на краката и после да правите контрастни обливания на бедрата. Положителен ефект дават и различните процедури на стъпалата. Състоянието на кожата зависи от качеството на храната и работата на храносмилателната система. Промиване на червата е нежелателно. За стимулация на работата на червата може да изпиете 1 чаша гореща вода на отделни глътки. Салати от свежи зеленчуци ще окажат положително въздействие. Девите да се постараят да запазят вътрешно спокойствие и да не се разстройват от дреболии. Жените от всички знаци трябва да помнят правилото: „Сънят е по-сладък от мед”. Използвайте възможността да направите обмислени и практични покупки (хигиенични средства,, натурална козметика и екологично чисти продукти). Вечер след като сте почистили лицето, обтрийте лицето си с тампонче напоено в бяло или червено вино вместо лосион. Добре е да носите планински кристал в себе си, който притежава способността да изчиства аурата и да обира негативните влияния, да снема стреса и алергични проявления. Ако в този период използвате оранжев цвят в дрехите, това ще се отрази благоприятно върху самочувствието ви.

Пълнолунието в 16:55ч. Емоциите са силни, увеличават се ПТП и всякакви инциденти. Време за влюбване от пръв поглед, но връзките няма да са дълготрайни. Повече влияе на жените.

14-ти лунен ден продължава до 18:26ч (виж информацията от вчера);

15-ти лунен ден започва от 18:26 и продължава до 19:29 ч на следващия ден. Опасен ден, в който се появява злото под различна форма в обществото (не е задължително да го срещнете). Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да опънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията. Денят се явява тежък в тъй наречените сексуални изкушения и отпускания. Задължително трябва да се победи плътта и желанията, иначе се разрушава астралното тяло на човек. Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост от страна на другите. Възникнали болести не са опасни. Добре е в този лунен ден да не се приемат подаръци. Битовите дела могат да се натъкнат на препятствия. Не се препоръчва да се ядат ябълки – ин-ска храна.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Покупки – благоприятно за всички видове покупки, но ако усетите, че искат да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация.