Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес се доверявайте на интуицията си

Луната е в знак Риби - Време за почистване на тялото, за извеждане на токсините и шлаките. Активират се отделителната, имунната, ендокринната и лимфната системи. Благоприятен период за всички методи за пречистване на организма, както и за начало на хомеопатично лечение. Особено значима е личната и социална хигиена. От храната е желателно да се изключат месо, тестени изделия. Алкохолът в тези дни е абсолютно противопоказен. Трудно ще ви бъде да се ограничите от ядене, алкохол, лекарства. Не се опитвайте по този начин да успокоите своите емоции. По-добре си намерете някой, на когото можете да се изплачете какво ви тежи.
Краката се уморяват от дълго ходене и носене на неудобни обувки. Лесно се прихващат гъбични заболявания. Наблегнете на грижите на краката. Отделете достатъчно внимание на стъпалата, потопете ги в топла вана с билкова отвара и морски соли, масажирайте ги леко с подхранващ крем, направете си хубав педикюр. Рефлексотерапията е особено полезна в този момент.

28-ми лунен ден - Един от светлите дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. Ден на Кармата и за работа със сънищата. Може да се използва получената в съня информация. Подходящ ден само за засаждане на цветя, но не се препоръчва да се късат и подаряват откъснати цветя. Болести започнали сега не са опасни. Доверявайте се на женската интуиция днес, но да се избягват спорове с жените. Повече плодове и сокове да се консумират. Болести започнали този ден не са опасни. Енергиен център са очите. Ако в 28 лунен ден проявявате циничност, критичност и осъждане на другите, нарушавате енергийният баланс, а от там и зрението.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се използва. Образите на сънищата могат да бъдат пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.