Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес развихрете въображението си в секса

Луната е в знак Овен от 06:53ч – може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Добър период за краткосрочни дела. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Подходящо е за масаж на лицето, което ще повдигне тонуса на кожата. Възможни са мигренозни пристъпи. Очите, ушите и горната челюст също са уязвими.

3-ти лунен ден от 08:08ч– Вече се показва лунният сърп. Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки. Този ден не е добър и се препоръчва да не се започва нищо ново, но може да се занимавате с обичайните неща и ежедневните си работи. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.