Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес проявете щедрост и великодушие

Луната е в огнения знак Стрелец. В такива дни настройката е идеалистична. Социалният и общественият живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Склонност да се търси справедливост и страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. От 12:39 до 17:32ч не трябва да се предприема нищо важно, тъй като Луната се движи на празен ход. След това преминава в знак Козирог.

22 лунен ден - единственият, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа.
Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Съгласно християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата вест на Дева Мария.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Днес ви е необходимо много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Бъдете щедри по отношение на децата.

Подстрижка - Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища - В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.