Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес проявете фантазия в секса

Луната е в знак Рак до 18:47ч. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките. Не давайте пари назаем. Вана с морска сол и билкови отвари ще ви помогнат да се освежите и подмладите. Добре е да поспите през деня, вниманието е занижено. Топлота, доброта, задушевност, желание да бъде привлекателна ще преследва жените. Най-благоприятното си влияние Луната дарява сега. В никакъв случай не търсете утеха в храната. Последствията от кулинарните излишества ще се отразят зле на храносмилателната система.

От 17:00 до 18:47ч Луната се движи на празен ход. Добре е да не предприемате нищо важно. В 18:47ч Луната преминава в знак Лъв.

10-ти лунен ден продължава до 14:09ч ( виж информацията от вчера) ;

11-ти лунен ден започва от 14:09 и продължава до 15:13ч на следващия ден. Бъдете внимателни. Ден опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Ден на победата и безсмъртието. В него трябва да сключват брак само тези, които са уверени в чувствата на партньора си. Ако имате и най-малки съмнения, то откажете се от “този ден”, защото наистина ще бъдете разочаровани.

Сложен и енергийно много силен ден, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Свързан е с енергията на Кундалини. Максимално нараства жизненият потенциал. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Препоръчва се очистване и молитва. Уязвими са стомаха и гръбначният стълб. През този ден може да се сблъскате с някаква загадка, на която да ви се наложи да търсите отговора, но може и да се отклоните от пътя в търсене на изход от сложните ситуации. Ако ви се отдаде да се справите с тези задачи успешно, значи сте силни и енергични, при вас всичко е наред.

Който почине в този период, за дълго ще остане да живее в паметта на хората. Времето е подходящо за дълго пътешествие. Заболявания възникнали днес може да са опасни особено за жените. При мъжете са по-незначителни.

Преизпълнени сте със сили. Добре е да се занимавате с активни упражнения, с ци гун, но без излишно да се претоварвате. Обърнете внимание на сухожилията, не на мускулите.

Сексът трябва да бъде пламенен, страстен. По време на интимната близост проявявайте повече фантазия, не се бойте да експериментирате.

Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.