Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес подстригването засилва интуицията ни

Луната е в знак Лъв. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Уязвимо е сърцето. Да не се претоварва сърцето физически и емоционално. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите.

12-ти лунен ден продължава до 16:18ч (виж информацията от вчера) ;

13-ти лунен ден
започва от 16:08 и продължава до 17:23ч на следващия ден. Добре се усвоява нова информация, четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света. Могат да се появят стари проблеми. Отнесете се към тях спокойно, без да нервничите. С решаването на проблема, вие ще придобиете нови сили за нов живот. Денят ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото. Идеален за постигане на хармония. Подходящо време за групова работа или контакти, за обучение. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Болестите започнали в 13 лунен ден биват опасни. Не трябва да се гладува, тъй като стомаха се нуждае днес от натоварване. Благоприятни са козметичните процедури, масажи, солариум, сауна.

Здраве - Магически ден. В него се извършват процеси по подмладяване на организма. Употребявайте полезни средства, сега се усвояват великолепно. Енергията, кръвта, полезните вещества добре циркулират в организма. Уязвими са стомаха и панкреаса. Не е добре да гладувате и да постите.

Сънищата по принцип са правдиви и отразяват трудностите и проблемите, нуждаещи се от незабавно решение, но често имат символична форма и трябва да се разшифроват правилно, за да се получи отговор.

Подстрижка - Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите, ще заздрави пикочно-половата и отделителната системи. Подстрижката ще ви помогне и ако искате да се помирите с човек, с когото отдавна не сте общували поради стари обиди. Ще ви се появят нужните думи и смелост, за да започнете разговор, а човекът ще прояви благоразположение. Не ходете във фризьорският салон обаче! Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.