Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес подстригването подобрява здравето

Луната е в знак Риби - Време за почистване на тялото, за извеждане на токсините и шлаките. Активират се отделителната, имунната, ендокринната и лимфната системи. Благоприятен период за всички методи за пречистване на организма, както и за начало на хомеопатично лечение. Особено значима е личната и социална хигиена. От храната е желателно да се изключат месо, тестени изделия. Алкохолът в тези дни е абсолютно противопоказен. Трудно ще ви бъде да се ограничите от ядене, алкохол, лекарства. Не се опитвайте по този начин да успокоите своите емоции. По-добре си намерете някой, на когото можете да се изплачете какво ви тежи. От 13:20 до 17:12, когато Луната ще влезе в знак Овен, Луната се движи на празен ход и нищо важно не трябва да се предприема.

29-и лунен ден е един от най-опасните дни, когато се сгъстява астралната мъгла над хората. Ден на нечистите сили. Някои могат да почувстват необяснима тъга, меланхолия, да се засили депресията при други. Не започвайте спорове и се пазете от скандали, защото те може да стигнат твърде далече. Четете свещени книги, идете на църква. В къщи трябва да има силна светлина, да гори свещ, да няма нито едно тъмно ъгълче. Щадете по всякакъв начин нервната система. Почивайте, който може да си вземе отпуск, тъй като денят е неудачен за всякакви дела или завършвайте всичко започнато. Децата днес са лабилни и нямат нужната жизнена устойчивост, затова имат нужда от вашата подкрепа и помощ. Много от събитията, които се случват в днешния ден ще зависят от това как е протекъл лунния месец за вас. Втората половина на деня е по-неблагоприятна. Може да се получи травма, стрес, нервно напрежение, снижение на общия тонус, да попаднете в плен на илюзиите или да бъдете измамени. Лунното влияние предразполага към разногласия, скандали, враждебност, гняв, ревност, завист, отприщване на отрицателни емоции. Увеличават се броя на авариите, нещастните случаи и престъпленията. За здравето също е неблагоприятно време. Бъдете предпазливи при работа с остри предмети. Ако прекарате деня в уединение и почивка, до голяма степен ще се предпазите. Звучи страшно, но това е само от многото възможности. Съвсем не е задължително да ви се случи всичко това. Ако не предизвиквате съдбата, то може денят да протече съвсем тихо и кротко.

Отношения - Отложете срещите с близки хора, тъй като от дума на дума може да се изпуснете и да кажете нещо неприятно или излишно, което да ги обиди. Ако все пак се срещнете, то внимавайте за всяка своя дума. По-добре премълчете, ако не сте сигурни дали няма да ги нараните. Тежък ден за сърдечните дела. За първа среща е абсолютно противопоказен.

Подстрижка - Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които планират през следващия месец големи промени. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас. Подстрижката ще подобри здравето ви, ще ви донесе добра настройка, ще ви избави от стари болежки. Боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.