Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес отидете на романтична среща

Луната е в знак Скорпион. Отдавна забравени обиди могат да се върнат отново или страсти да се разгорят с нова сила. Затова не ровете в миналото, не предявявайте претенции и не критикувайте. Бъдете съвсем внимателни относно отношенията си. В това време се слуша не какво, а как се говори. Помнете, че дори най-малката негативна мисъл или отрицателна енергия нарастват по сила многократно. Уязвима е пикочо-половата система. Да се избягват интимни отношения.

Неблагоприятно е да постъпвате на ново място или да заемате нова длъжност. Да не се проявява доверие, да не се драматизират нещата и да се избягват чувства като ревност.

Благоприятно е за спорт, разплитане нишките на загадъчни събития, премерени рискове, получаване на консултации, работа със самонастройки и позитивно самопрограмиране.

21 лунен ден е необходимо да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението. Символ на деня е Пегас.

Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението не се препоръчва и сега то особено ще тежи. Възможно е да получите интересни предложения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.

Добър ден за гадаене. Може да се обърнете към астролог, карти Таро и други.

Да видите мълния или падащи звезди – нови запознанства или добри неочаквани събития. Ако се препънете и паднете, това е предупреждение, че пропускате важна възможност.