Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес никакво хапване преди секс

Луната е в знак Скорпион. Бъдете съвсем внимателни относно отношенията си. В това време се слуша не какво, а как се говори. Помнете, че дори най-малката негативна мисъл или отрицателна енергия нарастват по сила многократно. Отдавна забравени обиди могат да се върнат отново или страсти да се разгорят с нова сила. Затова не ровете в миналото, не предявявайте претенции и не критикувайте. Уязвима е пикочо-половата система. Да се избягват бурни интимни отношения и за предпочитане еднократно. Неблагоприятно е да постъпвате на ново място или да заемате нова длъжност. Да не се проявява доверие, да не се драматизират нещата и да се избягват чувства като ревност.Благоприятно е за спорт, разплитане нишките на загадъчни събития, премерени рискове, получаване на консултации, работа със самонастройки и позитивно самопрограмиране.

Луната ще се движи на празен ход целия ден до 20:53ч, което значи:”нищо важно не предприемайте!” След това преминава в знак Стрелец.
Символ на 22-ри лунен ден е слонът Ганеша. Ден на висшата небесна мъдрост, за получаване и даване на знания, за получаване на практически резултати. Отделете време на грижите си, дори да изглеждат незначителни. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения. Добре е да не бъдете пасивни, да не се бърза, вслушвайте се в интуицията си и обмисляйте внимателно всичките си действия.

Добре е да запалите свещ и да обиколите с нея ъглите на дома си. Ако ви хвърли в огън, пламнат ви ушите или се появи сухота в устата, това е знак за укрепване на силите, енергията и здравето. Но ако ви е студено и не можете да се стоплите, приемете го като знак за болест, депресия, тъй като вашият Ангел-хранител се е отдръпнал от вас.

Подстрижка

Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да натрупате няколко излишни килограма.


Сексът в 22-ри лунен ден обезателно трябва да завърши с празнична вечеря и е желателно да е там, където сте се отдали на любовни игри. Да се яде преди секса, не се препоръчва, първо защото е вредно, а второ, както утвърждава езотеричното учение, мястото, където влюбените правят секс става свещено, тъй като по това време се генерира голямо количество енергия, става хармонизиране на мъжката и женската енергия, установява се равновесие между Небето и Земята. На празника на любовта прелитат ангели. Затова вечерята след любовната утеха става съвместна трапеза не само на влюбената двойка, но и на ангелите и божествата. По такъв начин обичайното приемане на храна се превръща в тайнствен ритуал. Прекрасен ден за зачатие.

Сънища

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.