Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е отличен ден за срещи и флирт

Луната е в знак Лъв. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Уязвимо е сърцето. Да не се претоварва сърцето физически и емоционално. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите.

11-ти лунен ден продължава до 15:03ч (виж информацията от вчера) ;

12-ти лунен ден започва от 15:03 и продължава до 16:18ч на следващия ден. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Трябва да бъдем милосърдни, за да не бъдем лишени ние от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции или да има спорове. Точно обратното, следва да се стремим към покой, уединение, любов към всичко, което ни обкръжава. Не е подходящо времето за хазартни игри, за търговски дела и всичко, което е свързано материални придобивки. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не се опитвайте да живеете по график, да правите планове - всичко може да се реализира точно на обратното. Не е желателно да подписвате документи, да се започват съдебни дела и да се провеждат отговорни мероприятия. Днес твърде много неща се решават от случаят шегобиец, от внезапните пориви. Вслушвайте се в себе си и търсете знаците на съдбата. Да не се употребява груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове с изключение на ябълкови.

Сънищата сега не заслужават да им се обръща внимание.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Грижи за растенията - При растяща Луна (до 12.03.) сокодвижението на растенията е нагоре - от корена към върха и сериозните манипулации с короната води до отслабване на растението. Не се занимавайте с обрязване, раните дълго няма да зараснат и растението може да загние. Ако се наложи по някаква причина да отделите някои клонки, то посипете мястото с въглен на прах.