Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е опасен ден за взаимоотношенията

Луна в знак Близнаци - Ще нараснат комуникативните способности. Ако по природа сте стеснителни, то сега е най-удобното време да завържете запознанства, да развиете нови отношения, да създадете връзки. Днес е вашият шанс да станете център на внимание в компания. Най- доброто време също за приятелски срещи. Ако сте в спор с някой роднина, бързайте да се помирите. Сега може да стане без проблем. Не се занимавайте с рутинни дела в никакъв случай. Това е времето на нестандартните постъпки и неочакваните решения. Сега са уязвими белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е още нервната система.

До 13:22ч е влиянието на 10 ден лунен ден. (виж предния ден)

11-ти лунен ден от 13:22 до 14:16ч на следващия ден. Бъдете внимателни. Ден опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Ден на победата и безсмъртието. В него трябва да сключват брак само тези, които са уверени в чувствата на партньора си. Ако имате и най-малки съмнения, то откажете се от “този ден”, защото наистина ще бъдете разочаровани.

Сложен и енергийно много силен ден, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Свързан е с енергията на Кундалини. Максимално нараства жизненият потенциал. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Препоръчва се очистване и молитва. Уязвими са стомахът и гръбначният стълб. През този ден може да се сблъскате с някаква загадка, на която да ви се наложи да търсите отговора, но може и да се отклоните от пътя в търсене на изход от сложните ситуации. Ако ви се отдаде да се справите с тези задачи успешно, значи сте силни и енергични, при вас всичко е наред.

Който почине в този период, за дълго ще остане да живее в паметта на хората. Времето е подходящо за дълго пътешествие. Заболявания възникнали днес може да са опасни особено за жените. При мъжете са по-незначителни.

Преизпълнени сте със сили. Добре е да се занимавате с активни упражнения, с ци гун, но без излишно да се претоварвате. Обърнете внимание на сухожилията, не на мускулите.

Сексът трябва да бъде пламенен, страстен. По време на интимната близост проявявайте повече фантазия, не се бойте да експериментирате.

Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.