Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е ден за обилно хранене

Луна в Рак означава, че е настъпило време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини. Веселият смях и разположението на приятелите и семейството събрани на една маса е най-добрият метод да се укрепят взаимоотношенията и да се изпълни дома с радост и веселие. Освен това всяко приготвено с любов блюдо ще укрепи вашият организъм с допълнителна енергия. Ако преживявате емоционален застой и изпитвате страх или тревога, то здравата храна може да ви разсее. Когато Луната преминава през знака Рак, също така е хубаво да се занимавате с въпросите на охраната и безопасността. Подходящо благовоние – жасмин. Подходящ метал и камъни - сребро и лунен камък. Части на тялото - стомах и гърди. Уязвим е и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните вещества и със спиртните питиета. Да се отбягват водните процедури, вкл. къпане.

13-и лунен ден до 16:29ч. Добре се усвоява нова информация, четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света. Могат да се появят стари проблеми. Отнесете се към тях спокойно, без да нервничите. С решаването на проблема, вие ще придобиете нови сили за нов живот. Денят ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.

Здраве - Магически ден. В него се извършват процеси по подмладяване на организма. Употребявайте полезни средства, сега се усвояват великолепно. Енергията, кръвта, полезните вещества добре циркулират в организма. Уязвими са стомаха и панкреаса. Не е добре да гладувате и да постите.

В 14 лунен ден (от 16:29ч до 17:34ч на следващият ден)) – Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Мистичните сили действат по-леко върху физическия свят. Добре е да се работи с информационното поле. Музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата. При достатъчно тренировки може да се отвори третото око.

На битово равнище е добре да се започнат важни и дълговременни дела. Денят е добър за промяна на работата, за начало на пътуване, за хазартни игри. Не е подходящ за раздяла, за разводи, за съдебни дела. Не се препоръчва употребата на парфюми и друг аромати. Може да обхване тъга и мъка някои хора. Тези, които ги изпитат, както и онези, които имат лоши мисли, сега е полезна за тях физическата работа.

Добре е да се очисти организма от шлаки и отрови с течности. Използвайте солени продукти, избягвайте сладки и горчиви. Болести започнали сега като правило отминават бързо. Психиката може да се претовари, честите смени в настроението могат да окажат влияние върху делата.

Подстрижка – Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

Сънища В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.