Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е ден за нови запознанства

Луната е в знак Риби - Време за почистване на тялото, за извеждане на токсините и шлаките. Активират се отделителната, имунната, ендокринната и лимфната системи. Благоприятен период за всички методи за пречистване на организма, както и за начало на хомеопатично лечение. Особено значима е личната и социална хигиена. От храната е желателно да се изключат месо, тестени изделия. Алкохолът в тези дни е абсолютно противопоказен. Трудно ще ви бъде да се ограничите от ядене, алкохол, лекарства. Не се опитвайте по този начин да успокоите своите емоции. По-добре си намерете някой, на когото можете да се изплачете какво ви тежи.

Краката се уморяват от дълго ходене и носене на неудобни обувки. Лесно се прихващат гъбични заболявания. Наблегнете на грижите на краката. Отделете достатъчно внимание на стъпалата, потопете ги в топла вана с билкова отвара и морски соли, масажирайте ги леко с подхранващ крем, направете си хубав педикюр. Рефлексотерапията е особено полезна в този момент.

2-ри лунен ден. Важно е в този ден да се извърши измиване на цялото тяло. Не завършвайте никакви дела. Добре е да завържете ново запознанство.

Отношения - Може да обсъждате с мъжа си всичко, което искате, освен финансови въпроси. Разговорите за парите ще доведат до спорове. Хората са склонни да разговарят само на леки теми. Ако имате общи приятели, можете да се съберете и да си побъбрите.

Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.