Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е ден за нестандартни решения

Луната е в знак Козирог. Всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключови думи са точност, срочност, акуратност. Идеално време за действия изискващи точен разчет, както и всяко нещо да бъде поставено по местата си. Емоциите са затормозени. Понижава се чувството за състрадателност. Неудачно време за признание в любов.

След 15:21ч до 04:29ч на другия ден Луната се движи по празен ход и затова не бива да се предприема нищо важно.

24-и лунен ден – Мощен енергиен ден. Време за пробуждане на стихийните сили на природата и творческия потенциал вътре в човека. Добре е да започнете нещо ново (виж празния курс), да се отправите на път, да поемете отговорност за другите, да проявите всякаква инициатива. Ден за разрушаване на нерационалното старо и създаване на благотворно ново.

24-я лунен ден е активен, но не толкова като предния агресивен ден. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се проведе в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. Не трябва да се гладува. Храната трябва да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино.

Ако на излизане от къщи чуете детски смях или видите деца да играят, това е добър знак.

Отношения - Този ден е свързан с трансформацията на мъжката енергия и с тантра. Ден на съпружеството. Трябва активно да се използва за подобряване на собственото здраве и повишаване на духовното равнище, за слагане на връзките в ред.

Секс -Препоръчват се заниманията със секс. Отделете внимание и на духовния аспект на вашите отношения. Инициативата трябва да идва от мъжете. Сексът в този ден изцелява.

Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънища – Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичАхеко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.