Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е ден за благотворителност

Луна в знак Лъв - Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Благоприятно е за покупка на произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута за сестра, приятелка, майка или за вас самите. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Подходящо за дълго проветряване и миене на стъкла. Време за благотворителност. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. Нарастват амбициите. Да се избягват поученията на другите и придирчивостта.

От 15:22ч през целия ден до 06:17ч на следващия, Луната ще се движи на празен ход, което не е благоприятно за важни и нови дела. Може да вършите рутинна дейност, да довършвате започнатото или да почивате.

24-и лунен ден – Мощен енергиен ден. Време за пробуждане на стихийните сили на природата и творческият потенциал вътре в човека. Добре е да започнете нещо ново (виж празния курс), да се отправите на път, да поемете отговорност за другите, да проявите всякаква инициатива. Ден за разрушаване на нерационалното старо и създаване на благотворно ново.

24-я лунен ден е активен, но не толкова като предния агресивен ден. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се проведе в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. Не трябва да се гладува. Храната трябва да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино.

Ако на излизане от къщи чуете детски смях или видите деца да играят, това е добър знак.

Отношения - Този ден е свързан с трансформацията на мъжката енергия и с тантра. Ден на съпружеството. Трябва активно да се използва за подобряване на собственото здраве и повишаване на духовното равнище, за слагане на връзките в ред.

Секс - Свързан с плодородието, а следователно и със секса. Препоръчват се заниманията със секс. Отделете внимание и на духовния аспект на вашите отношения. Ден за пробуждане и преобразование на сексуалната енергия в творческа. Инициативата трябва да идва от мъжете. Сексът в този ден изцелява.

Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънища – Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.