На 12-ти септември столицата oсъмва с 18-ти dm-магазин в Mega Mall Sofia в квартал Люлин. Всички клиенти на магазина пазаруват с 15% намаление от 12 до 14 септември!

Най-известната австрийска дрогерия dm отваря свой магазин в Mega Mall Sofia, вече 18-ти в града. От този момент в България ще работят 46 филиала, първият беше открит през януари 2009 г.

Търговският обект се намира на ниво -1 срещу топлата връзка от метростанция „Западен Парк“ и разполага с площ от 470 кв.м., на която клиентите ще намерят разнообразие от около 12 000 козметични и здравословни продукти. Българските семейства ще открият също прекрасни продукти за бебето, детето и много продукти за домакинството на изключително атрактивни цени.

Подарък чанта за пазаруване Balea

По случай откриването на своя 18-ти софийски филиал dm е предвидил множество изненади – балони, подаръци и преди всичко страхотно настроение. Всеки един клиент пазарувал на 12 септември на стойност над 25 лв. получава подарък – чанта за пазаруване Balea.

Този магазин е част от лятната серия от нови магазини на dm за 2014, която включваше откривания във Варна, в центъра на града на бул. Сливница в близост до хотел „Черно море“ (вече 3 магазина в морската столица) и в София, в квартал Студентски град, на ул. Йордан Йосифов №6.

Собствените марки на dm – високо оценени от потребителите

Асортиментът, който се предлага на самообслужване в dm, включва най-актуалните и най-съвременните иновации, като същевременно е съобразен с особеностите на българския пазар: както международни марки, така и национални марки. Естествено не липсват и собствените марки на dm, които са високо оценени от потребителите и предлагат на клиентите най-доброто съотношение качество - цена. dm ще предложи на българските клиенти високо качество на по-изгодни цени от тези на международните марки. А трайно ниската цена, с която гарантираме, че няма да увеличаваме цените в рамките на 4 месеца, е част от клиентските привилегии на dm. Иновация от септември е картата за подарък, която може да бъде заредена на стойност от 15 лв. до 200 лв. и може да бъде ползвана многократно и за всеки повод.

Клиентът е на първо място

„Тук съм Човек, тук пазарувам!“ е посланието, с което dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Клиентите на dm могат да се ползват от различни привилегии: отстъпка рожденик, гаранция каса, гаранция за връщане или замяна на закупен в dm продукт, банково разплащане, опаковане на подаръци и други.

Сигурно работно място

dm насърчава служителите си да се развиват, както професионално, така и личностно. Един от принципите философията е ученето един от друг и зачитането индивидуалността на другия. Общо служителите на dm България във всички магазини в страната, в логистичния център в Елин Пелин и централния офис в София са 410.