Вече ви представихме няколко симпатични дизайнерски изобретения за гушкана.

Днес решихме да разширим темата и да ви покажем още няколко подобни симпатични хрумки.

Прегръщащият октопод

Четете още: Прегръдката спира хълцането

Японците, известни със страстната си и странна любов към октоподите, са разработили и съответната играчка, предвидена за гушкане. Сега почитателите на главоногите могат да заспиват в прегръдките на меки пипала, прегръщайки месестото плюшено туловище.

Възглавници за прегръщане

Четете още: Гушни ме спонтанно, мили!

Такива възглавници си взимат хора, които вече не очакват да срещнат дългоочакваната любов на живота си и да получат прегръдки и комфорт от близък човек. Или пък шегаджии, които намират тази възглавница за крайно забавна.

Лампи за прегръщане

Четете още: Най-големите малки удоволствия

Понякога и възрастните отказват да спят на тъмно. За онези, които се страхуват от мрака или пък обичат да почетат преди сън, дизайнерите са измислили светеща възглавница, която може и да се гушка.

Устройства за прегръщане



Още едно японско изобретение. Предвидено е за хората, които най-често си говорят с близките си по телефона и не ги виждат на живо. В този режим на общуването е много трудно човек да засити тактилния си глад и да получи порция топли прегръдки. Затова може да постави телефона си в тази специална кукла и да я прегръща, слушайки гласа на любимия човек.

Приятно гушкане!