С бързото наближаване на сезона на празниците козметичните марки представят специални колекции с празнични цветове и блясък.

Dior не е изключение от правилото и новата колекция Golden Shock, която е истинско празненство на блясъка, доказва това. Новите цветове червила в линията въвеждат интересна концепция – червило с две страни. Едната страна е матова, а другата е засилена със златисти блещукащи частички, което позволява игра с различни ефекти.

Гримьорите могат да нанасят и двете страни на червилото върху устните – първо матовото, а блясъкът отгоре или да нанасят матовия цвят върху едната устна, а блясъка върху другата. За дамите, които предпочитат гланц, новите цветове също са два - Pink Excess и Gold Rain.

Dior иска да внесе златиста нотка и в маникюра този сезон чрез лаковете в Golden Shock със златист ефект. Включени са и четири нови базови цветове - Gold Equinoxe (блещукащо златно), Shock (яркочервено), Mirror (перлено бяло) и Smoky (тъмнолилаво).

Четете още: Какво казва гримът ви за вас

Колекцията включва също нови златисти сенки и две палитри с пет цвята, разбира се със златист цвят и в двете. Накрая златната тема стига и до тена с две пудри с розово и жълто златисто. В момента колекцията на Dior се предлага на избрани магазини и на сайта www.dior.com, ракриват колегите от БГНЕС.

Четете още: За пудрата с любов