Автор
Woman.bg

Динев и Гущеров: Серийните любители на фолк певици

Коко Динев и Християн Гущеров определено си падат по фолк певици.

Двамата имат дълъг списък от завоевания с изпълнителки от жанра, показва проучване на ,,Всеки ден".

Коко Динев е известен ценител на женската красота и е имал отношения с не една и две фолк икони. Първа през леглото му е минала ромската перла Софи Маринова. Двамата са имали краткотрайна връзка в средата на 90-те години, когато Маринова все още работи заедно с оркестър „Супер експрес".

Тогава Коко кани музикантите в своето култово по онова време заведение „Кошарите" именно заради уникалния глас на певицата. Той е силно привлечен от таланта й и бързо я вкарва в леглото си. Динев ангажирал Софи да пее в кръчмата му в продължение на няколко месеца.

„Едно време благодарение на Коко станах певица. Когато работехме със „Супер експрес" в „Кошарите", един ден той ме хвана за ръка и ме заведе право в офиса на продуцента ми Ненчо Касъмов и благодарение на него подписах с музикалната компания", споделя Софи. Тя и до днес е признателна на бизнесмена за подкрепата му и винаги говори само хубаво за бившия хазартен бос.



След ромския славей Коко се ориентира към фолк певицата Нелина. Твърди се, че тя е посветила песента си ,,Бял мерцедес" именно на Динев. Парчето излиза през 1996 година и става тотален хит. Малко след края на връзката им Нелина ражда син Кристиян, но крие от кого е заченала. Тогава тръгнаха слухове, че именно 44-годишният бизнесмен е истинският баща на бебето, а самата Нелина запази мълчание.

Едва преди 1-2 години блондинката разкри, че не Коко е татко на Кристиян, а друг мъж, който обаче е женен. След Нелина бившият президент на „Локо" (Пловдив) има кратка връзка с колежката й Емилия, която приключва заради трудните им характери и много скандали между тях.

Четете още: Анелия с нова секси визия (снимки)

Веднага след края на бурната им любов Коко се прехвърля на току-що излязлата на фолк небосклона Анелия. Динев е впечатлен от красотата й и започва да я ухажва с подаръци и билбордове с нейния лик из цяла София. Буквално за една нощ смуглата красавица става звезда, а песента й „Погледни ме в очите" е нейна запазена марка и до днес. Двамата сключват брак през 2003 година, Анелия ражда дъщеря Ивон, а малко след това те се развеждат.

Четете още: Емилия разкри колко пластични операции има

Собственикът на „Кошарите" се връща при голямата си любов - фолкаджийката Емилия. Блондинката бързо зачева от него и през 2008 г. се ражда наследникът им Иван. Двамата и до днес са заедно въпреки многобройните изневери на Коко през годините.

През кревата на Динев минават за кратко Лияна, Преслава и Джена. За разнообразие, извън фолк сцената Динев е преспал и с Вики от „Мастило".

Синът на милионера и бивш депутат от БСП Добромир Гущеров - Християн, догонва Коко по бройка чалга диви. Първото гадже от лекия жанр на настоящия съпруг на Мария е Алисия.

Брюнетката и Гущера имаха връзка още когато днешната половинка на Ники Михайлов прохождаше в кариерата си. Именно Християн й дава първоначален тласък, като спонсорира някои от клиповете й. Успехът й идва с началото на връзката й с Валери Божинов.

Алисия никога не е отричала интимната си връзка с по-малкия от нея милионер. ,,Наистина съм имала връзка с Гущеров и той е добър и грижовен. Въпреки че се разделихме преди много години, аз все още имам добро мнение за него. Не мога да кажа същото за сегашната му половинка Мария. Не я харесвам като човек. Нямаме допирни точки и това е една от колежките, с които няма какво да говоря", споделя бившата певицата.

Следващата в спалнята на сина на Добромир Гущеров е Малина, която също като Алисия му е кака, но с доста повече години. Певицата с име на горски плод и Християн са имали кратка любовна афера, а според слуховете Малина, която е кака на Гущеров с цели 21 години, дори е правила аборт от него. Тогава младежът бил само на 19 години, а певицата на 40. Веднага след нея мястото й заема бременната в момента Теодора. Те се виждат само около месец. Следващата в безкрайния списък е Емилия, но и там връзката им не продължава дълго.


За няколко седмици Християн се среща и с Ивена, но бързо й се насища. Такава е ситуацията и с певицата Анн-Джи, която за кратко му е официално гадже. Последната засега чалга дива е Мария. Двамата сключиха брак в средата на този месец.