Автор
Woman.bg

Динамична колаборация между стил и движение

adidas StellaSport е най-новата спортна линия на adidas под творческата насока на Стела Маккартни, насочена към по-младата аудитория.

Колекцията, която ще направи своя дебют през месец януари 2015 г., комбинира спортни линии и стил със смел брандинг, експлозивни цветове и свежи принтове, като по този начин преосмисля спортните облекла с нов подход към възрастовата група.
Създаденa за активните момичета, линията adidas StellaSport предлага облекла, обувки и аксесоари, подоходящи както за фитнеса, така и за улицата, без да изключва последните иновации в спортните технологии. Колекцията включва всичко – от базови аксесоари до смели и отличаващи се силуети.

Стела Маккартни, творчески директор на adidas StellaSport, коментира:

„Момичето на adidas StellaSport е младо, модернo и изпълнено с живот. Тя не се притеснява да изпъкне и демонстрира своя стил – искахме да пренесем това в колекцията, както и да вплетем стила и движението в една динамична колаборация“.

Спортните горнища и клинове са решени в неочaквани цветови комбинации и включват бързосъхнещата материя climalite™, която осигурява оптимален комфорт и отвеждане на влагата. Дизайнът на моделите е подсилен с авторски принтове и разпознаваеми силуети.

Спортните обувки от серията adidas SellaSport са с мрежеста горна част с подобрена вентилация и вградени стелки за по-удобно прилягане към стъпалото. Серията е допълнена от спортни аксесоари като шапки, дълги спортни чорапи и цветни раници.

Колекцията adidas StellaSport за сезон Пролет/Лято ще бъде достъпна за закупуване от 15 януари 2015 г. от adidas.com/StellaSport. Тя е поредният клон на линията adidas by Stella McCartney, която отбелязва своята десета годишнина през сезон Пролет/Лято 2015, и включва следните категории – бягане, йога, спорт в зала, плуване, ежедневни и зимни спортни облекла.