Мила Кунис притежава уникално излъчване, красота и неведнъж е била обявявана за "най-сексапилната жена на планетата".

През миналата година тя стана майка за първи път и на снимките видимо си личеше, че по време на бременността е качила няколко килограма.

Вместо стратегията, която предлага диетата на Аткинс, а именно изключване на всякакви въглехидрати, Мила решава да поеме в друга посока.

Запазва част от въглехидратите в менюто, като умело ги балансира с плодове и зеленчуци, богати на целулоза - зеле, марули и спанак. През деня брюнетката си е позволявала да поема малко въглехидрати, но не и вечерта, когато те се преработват много по-трудно.

Разбира се, Мила не пропуска и да тренира, като дори включва малката си дъщеричка в тренировките и се съобразява с нейния режим на спане.

"Когато носите новороденото си бебе в ръце, всъщност правите мускули, сещали ли сте се затова? Освен това, просто седнете на една пейка в парка и буатйте и притегляйте количката към себе си, така ще свалите натрупаните по ръцете мазнини!", споделя Мила Кунис през американски интернет сайт.

Половинката на Аштън Кътчър не отрича, че всяка минута, в която малката спи, тя използва за да тренира на кростренажор или да прави йога на килима вкъщи.

Звездни двойки, които се срещнаха на малкия екран