На малко дами празничните злоупотреби с храна и напитки успяха да се разминат. Ким Кардашиян със сигурност не е от групата на въздържалите се и преди дни в свое интервю тя призна, че след Коледа и Нова Година е преминала на хранителен режим.

От години пищната хубавица следва диетата на Аткинс и макар винаги да се е грижила за фигурата си, след раждането Ким не пропуска и ден с физическо натоварване.

В разговора си с журналист от списание Mobio Insider любимата на Кание Уест споделя: „До преди празниците следвах режима на Аткинс и наистина се придържах сериозно към него. Тази седмица отново го започвам, защото ядох повече от необходимото по празниците“.

Четете още: Ким Кардашиян: Тялото ми се върна! (снимки)

За първи път Ким говори и за обидата, която изпитала по време на бременността си, породена от злобните насмешки над килограмите ѝ. Ако си спомняте, тя дори бе сравнена с голям морски хищник. Заради неподходящ подбор на тоалет, а именно черно-бяла рокля, облечена върху едрите ѝ форми, тя беше оприличена на кит косатка.

Четете още: Ким е толкова гореща, че не са й нужни палто и ботуши

„Трудно е да приемеш такива обиди, най-вече защото изглежда, че хората дори не могат да ти се зарадват заради бременността. Те си стоят зад компютрите и намират начин да опорочат някой прекрасен миг от живота ти. Но просто трябва да бъдеш позитивен и да ги игнорираш“, казва още Ким.

Четете още: Пастелната стрийт визия на Ким: Да или Не?

В какво се състои въпросната диета на д-р Аткинс можете да разберете надълго и нашироко от колегите от dieti.info.

Четете още: Три звезди и техните диети

Макар този режим да поражда в света на диетологията множество въпроси и съмнения за ефекта ѝ върху здравето, не една или две холивудски знаменитости продължават да се придържат към диетата. Част от тях са Дженифър Анистън, Рене Зелуегър, Деми Мур.