Анджелина Джоли е започнала да се храни като птиците, минала е на диета с древни зърнени култури в стремеж да опази здравето си.

Актрисата е преминала на храни, използвани в древността, които включват просо, семена от чиа, лимец, елда и киноа.

"Анджи винаги е била фен на здравословните семена и зърнени култури. Наскоро тя премина на изцяло нова диета. Започна да яде само продукти, произведени на основата на "зърнени култури от древността" и споделя за положителното им въздействие върху здравето. Според нея те й осигуряват хранителни вещества, които не може да си набави с други продукти, а освен това и кожата й била по-сияйна", издава източник на американското списание "Нешънъл Инкуайърър".

Четете още: Брад и Анджелина излязоха на романтична вечеря (снимки)

Брад Пит обаче бил притеснен, че любимата му не се храни достатъчно. И досега стройната фигура на актрисата и режисьор е била обект на спекулации. През 2011 г. плъзнаха слухове, че тя приема не повече от 600 калории на ден.

"Известно е, че Анджелина започва деня си с лъжица и малко кокосово масло и шепа мюсли. Притеснителното е, че тя е толкова заета, че често забравя да закуси", твърдеше приближен до звездата по това време. Понякога тя дори пропускала обяда и хапвала само няколко бадема и желирани бонбони, или пък пиела протеинова напитка, пише БГНЕС.

Четете още: Раз-два-три! Със спорта започни ти!