Автор
Woman.bg

Диджей номер 1 за последните две години идва в България

Най-слушаните диджеи за изминалата 2014 година, според класацията DJ MAG TOP 100, се събират в София на 27 февруари 2015.

За първи път на една сцена и в едно шоу ще присъстват имена като HARDWELL, FEDDE LE GRAND, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO. Без подгряващи артисти шоуто стартира точно в 21:00 вечерта и обещава да е най-зрелищното, случвало се до момента в България.

Концепцията е изцяло нова и е дело на продуцентите на ARMIN ONLY INTENSE (шоу, разпродало Арена Армеец по-рано тази година).

„Всъщност в България ще дойде може би най-добрият възможен лайнъп, тъй като големите имена обикновено не искат да делят една сцена.“ - споделя Дейвид Вагмекър, директор на продукцията - „Тук ще се случи най-вече заради желанието на HARDWELL да върне жеста към YALTA CLUB, които му повярваха още преди 4 години и му помогнаха да се развие като артист, както и заради любовта на FEDDE LE GRAND към българската публика. Какво да очаквате? Представете си Tomorrowland или Ultra Music Festival събрани в 6 часа.“

HARDWELL току-що стана диджей номер 1 за втора поредна година в класацията на DJ MAG Top 100 (официалната класация за най-добрите диджеи и клубове в света). Така той започва да настига имена като ARMIN VAN BUUREN и TIESTO. Хедлайнер е на всички големи фестивали за електронна музика, а сетовете му са слушани от милиони по света. Освен него, зад пулта на огромната сцена в Арена Армеец ще видим FEDDE LE GRAND и дуото SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO.

Билетите са вече в продажба! Първите 1000 са на цена само 40 лева в мрежата на Eventim.bg и в Yalta Club.