Ако имате излишни 250 000 долара, може да подарите на ноктите си нещо уникално. Става въпрос за най-скъпия лак за нокти, който съдържа 267-карата черни диаманти.

Лакът е дело на американския дизайнер на бижута Azature, като от него ще бъде произведена само една бройка.

"Черният диамант е най-доброто. Неговата комбинация от красота, мистерия и изтънченост го прави вечен символ на лукса", казва Azature.

"Един ден си помислих "защо да не покажа този лукс върху ноктите?". Затова създадох Black Diamond Nail Polish със същото внимание и качество, както бижутата ми, за да се запази елегантността на черния диамант", обясни дизайнерът.

В продажба по-късно този месец ще бъде пуснат и по-достъпен вариант, който ще съдържа само един истински черен диамант и ще се продава само за 25 долара за 15ml-шишенце.

Tова не е първият луксозен лак за нокти. Миналата година британската компания Models Own създаде лака Gold Rush, който струва 130 000 долара. Той е внимателно изработен на ръка от жълто злато и инкрустиран с общо 1118 диаманта.

И като говорим за лакове за нокти, ето каква снимка на маникюра си пусна Бионсе в своята Twitter страница. Любовта между Джей Зи и гласовитата му любима заживя и върху ноктите й.