Автор
Woman.bg

DEVIN подкрепя ежегодния дамски тенис турнир WTA „Турнир на шампионките“

Днес в зала „Арена Армеец” стартира вече ежегодният турнир на женската тенис асоциация WTA. “Гаранти Коза Турнирът на шампионките” 2014 събира в София осем от най-изявените тенисистки в света.

Състезателки, като Доминика Цибулкова, Андреа Петкович и най-добрата българска тенисистка - Цветана Пиронкова ще радват българските тенис фенове в шест поредни дни в специално обособения тенис корт в най-голямата зала в страната.

Турнирът ще бъде открит с мач между Пиронкова и Цибулкова, днес в 18 часа, който ще бъде последван от мача между Андреа Петкович и Карла Суарес Наваро. Сред официалните партньори на събитието и тази година ще бъде DEVIN. Присъствието на марката в турнира се свързва с подкрепата на активния и динамичен начин на живот и популяризирането на тениса у нас.



Най-популярната марка бутилирана вода DEVIN е дългогодишен генерален спонсор на Българската федерация по тенис. Основната и най-важна част от сътрудничеството на марката с федерация е свързана с развитието на младите български тенис таланти. Ето защо специално за младите надежди DEVIN организира ежегодния турнир DEVIN MASTERS, в който се състезават деца до 18-годишна възраст.

Тазгодишното пето издание на тенис турнира приключи след рекордните 160 срещи, които се проведоха на кортовете на Българския национален тенис център. Победителите в турнира получават шанса да участват в международен турнир по свой избор, като DEVIN покрива разходите за участие. Така марката затвърждава своя сериозен ангажимент към следващото поколение български тенисисти.