Коледните и Новогодишните празници са към своя край, ето защо е време да пречистим тялото си от всички онези вредни, но вкусни неща, които сме изяли и изпили.

Предлагаме ви селекция от методите за детоксикация на тялото от едни от най-популярните модели в света!

Лара Стоун

"Тъй като обичам чипс и сладко, доста често можете да ме видите да си ги похапвам по празниците. Балансирам с добра закуска и много тренировки. Какво ям за детоксикация? Палачинки с трици и боровинки, туршия и различни видове зеленчуци. Не забравям и салатите с авокадо и маруля".

Даутцен Круз

За режимът на детоксикация на сладурана съдим по начинът, по който тя го отразява в социалите мрежи. Годжи бери, чия, гурме закуски и бадемово мляко можем да намерим най-често в нейните фотоси. Пътуванията от една модна столица до друга тя запълва с плодов коктейл-фреш в ръка.

Карли Клос

Карли е известна със своите безглутенови диети, включващи бисквити, който сама си прави. Най-добрият начин за детоскикация според нея обаче си остава класическият зелен чай!

Миранда Кер

Разбира се, Миранда използва само продукти за детоскикация на организма от собствената си марка Kora. Тя се придържа към строг здравословен режим, включващ домашно направени супи, смутита от зеленчуци и любимото й кокосово мляко. Гостите си тя обича да черпи с домашно направен органичен зелен чай.