Мечтаете си за чиста, здрава, еластична и красива кожа? Опитвали сте различни козметични и/или медицински продукти безуспешно. Разбираме ви, затова днес ще си говорим откровено по женски.

Играй тук

Истината е, че красивата и здрава кожа изисква грижи. Особено ако тя е чувствитeлна и склонна към акне. Да, акнето е едно от най-често срещаните заболявания на кожата при млади хора на възраст между 10 и 20 години, но през последните няколко години дерматолозите установяват, че тенденция за развитие на акне при зрели хора на възраст 30-50 годишна възраст.

Затова потърсихме ефективно козметично решение и го открихме – серията Eucerin DermoPURIFYER.

Комбинацията от активни съставки ефективно действа с четирите ключови фактора, отговорни за появата на акне. Тя включва продукти за цялостна грижа: почистващ тоник за лице, измиващ гел, ексфолиращ гел за лице, хидратиращ крем, интензивен хидратиращ крем с SPF 30, активен нощен крем, активен концентрат, стик-коректор.
Признаваме, че първоначално бяхме скептични, но останахме приятно изненадани и безспорно удовлетворени от постигнатите резултати.

Както знаем, един от основните beauty ритуали на съвременната жена е правилното почистване на кожата. За тази цел ни е необходим продукт, който да премахва пълноценно грима, като същевременно подхранва кожата. Eucerin DermoPURIFYER Cleanser е точно такъв.

Още след първите измивания, кожата на лицето е видно по-сияйна, чиста и еластична. Той не съдържа сапун, а формулата му е съобразена с естественото pH на кожата – 5,5. Освен, че почиства в дълбочина, гелът премахва и натрупалите се бактерии по кожата. С лекота премахва грима, а кожата е свежа.

В комбинация с гела, използвахме в рамките на една седмица и Eucerin DermoPURIFYER Facial Tonic – лосион за лице, който е допълнителна стъпка в отстраняването на мръсотиите по кожата. Мислихме си, че той ще изсуши горните слоеве на епидермиса. Не бяхме прави.

Това се дължи на ниското му съдържание млечна киселина и умереното съдържание на алкохол, необходимо за балансирането на процеса на омазняване в T-зоната. Антибактериален, тоникът е приятен на мирис, а усещането върху кожата е изключително ободряващо.

Това не е всичко. Към ежедневните грижи се прибавят и седмичните, включително тези, свързани с премахването на мъртвите кожни клетки, които пречат на естествената регенерация на кожата. Eucerin DermoPURIFYER Scrub е продуктът, който използвахме, за да направим своя пилинг.

Ексфолиращото действие и овлажняващ ефект придават видим блясък на проблемната кожата, която запазва своята еластичност. Естествено, че не бива да се прекалява с ексфолирането – един път седмично е напълно достатъчно, като е добре да се набляга на Т-зоната.

Финалната част от дермо-терапията е хидратацията. Да, след като почистим добре своята кожа е препоръчително да я подхраните с необходимите за нейните жизненост и здраве минерали. Знам, тези от нас, които страдат от проблемна кожа, се опасявам, че това ще бъде поредния серум, който ще увеличи омазняването на кожата. Eucerin DermoPURIFYER Active Concentrate ни доказа обратно.

Той не само подхранва кожата, но и минимизира зачервявания по лицето. Знаете, колкото неприятни са те за очите. Успоредно с това изглажда кожата и стимулира естествения цикъл на обновяване на клетките.

Това, което следва да използваме са останалите продукти от специалната серия Еucerin DermoPURIFYER, като същевременно изберем и правилните козметични продукти. Тъй като те също играят главна роля в поддържането на хубава и здрава кожа.

Включeте се в играта на Eucerin и можете да спечелите красива награда от серията DermoPURIFYER.