Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят обещава ново начало, подходящ е за пътуване

Луната е в знак Близнаци – знакът на младостта. Нарастват комуникативните способности и потребността от общуване. Добре е да пишете и да изпращате писма. Добър период за учене, творческа и интелектуална дейност. Благоприятно за краткотрайно гладуване, очистителни процедури, разнообразна гимнастика за мускулите на лицето и ръцете. Най-уязвими са дихателната и нервната системи. Не се препоръчва да се прави маникюр, педикюр, използване на гел за нокти, да се завиват краищата на ресниците. Подходящо за аромотерапия, инхалации, руска баня и сауна.

8-ми лунен ден е от 11:20 до 12:11ч на другия ден. Символ на деня е феникса. В този ден в организма се променя биохимията. Оформя се онова, което се е случило с човека през първите седем лунни дена. Добре е да яде лека растителна храна. Подходящо е в този ден да се покаете. При неправилно използване на лунната енергия на деня може да се появят стомашни болки, вътрешно треперене, да започнат да ви горят ушите. Много трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в този ден и да отнемат много сили и време. Денят е удачен за пътуване и преместване на ново място. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка. Благоприятно влияние оказва четенето на молитви.

Подстрижка – Може да се подстригвате до 11:20ч. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.
След 11:20 до 12:11 ч. на другия ден не се препоръчва да се подстригвате, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си.

Сънища в 8-ми лунен ден носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.