По всичко личи, че Джордж Клуни и Амал Аламуддин подготвят сватба от класа, на която според последни слухове ще пее самият Андреа Бочели.

На сватбената церемония са поканени само 60 гости, съобщава "US Weekly".

Четете още: Клуни: Чувствам се късметлия

"Джордж искаше само истинските си приятели и семейството", заяви източник пред списанието, добавяйки, че сред тях са добрият му приятел Мат Деймън и съпругата му Лусиана, както и Ранди Гербер и дългогодишната му съпруга Синди Крауфорд.

Макар източникът да не споменава имента на младоженците Брад Пит и Анджелина Джоли, със сигурност сватбата няма да мине без тяхното присъствие. Все пак Брад Пит е един от най-близките приятели на Джордж Клуни.

Четете още: Джоли и Клуни на война с "Дейли мейл"

Празненството ще започне на 26 септември с неформална вечеря в хотел Cipriani в Италия, където цените на апартаментите започват от 1490 долара на вечер.

На следващата сутрин 53-годишният Клуни и 36-годишната му годеница в официално облекло ще се насочат към луксозния хотел Aman Canal Grande Venice, където ще си кажат "да" в 11:00 часа. Построен през 1550 г., 7-звездният хотел, разположен на площад "Пападополи", разполага с 24 стаи на цени от 1000 до 3200 долара на нощ и има едни от най-добрите гледки на града.

"Всичко е направено с класа", каза източникът, като разкри, че сестрата на Амал Тала най-вероятно ще бъде кумата на двойката, а за кум се завъртяха няколко имена - на Мат Деймън, Брад Пит и Ранди Гербер.

Ще има както италиански, така и ливански ястия, тъй като булката е родом от Бейрут. Забележително е, че въпреки богатството на Клуни на стойност 180 милиона долара, семейството на Амал поема огромна част от разноските по сватбата, добави вътрешният източник.

Четете още: Джордж Клуни подарил пръстен на Амал за 750 000 паунда

Роклята на Амал изглежда ще бъде на модната марка Alexander McQueen, която уши сватбения тоалет i на съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън.

Папараци хванаха Амал да прекарва час и половина в офиса на марката в Източен Лондон заедно с майка си – уважавана журналистка Бариа Аламуддин.

Четете още: На коя й отива повече: Тейлър или Амал?