„Имам всички мостри и ги нося вече от месец“, сподели Кандис Суенпоул по време на ревюто за Victoria's Secret в Лондон. „Всички момичета ме питаха за дънките и искат един чифт от всеки цвят“, допълва сладураната.

Според модните предсказания, денимът ще продължава да е голяма сензация за сезон пролет-лято 2015-а и Кандис съвсем навреме създаде колекция деним за марката „Mother”.

Четете още: Банските за Лято 2015 на Victoria's Secret

За никого не е изненада, че русокосата красавица ще дебютира като дизайнер на дънки. Кандис обожава тази дреха и много често бива засичана в свободното си време да носи чифт разкъсани дънки с висока талия.

Кандис е просто една от онези жени, на които са им необходими пет минути сутрин, за да изглеждат прекрасно цял ден. Тя изглежда секси във всеки чифт дънки и има страхотен стрийт стил!

„Наясно съм, че всяка жена има различна фигура и това води до по-труден избор на дънки. Причината е, че всеки чифт дънки има доста параметри, които трябва идеално да паснат на тялото - талия, бедра, дължина, вътрешни шевове… Взела съм всичко под внимание, не се притеснявайте“, твърди Кандис.

„Дънките с ултрависока талия са сред любимите ми модели. Те скриват коремчето и създават известна илюзия за издълженост на фигурата“, допълва 26-годишната звезда.

Част от продажбите ще отидат за благотворителната организация „mothers2mothers“

Бихте ли си купили чифт от колекцията на Кандис?

Четете още: Допада ли ви стрийт визията на Риана?

Замислили ли сте покупка на нови дънки? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.