Американските музикални награди донесоха със себе си не само поредица от бляскави изпълнения и изящни тоалети, но и поредното доказателство за разрастващата се популярност на българския бранд Beyond.

След като в началото на годината с вечерни рокли, дело на нашите талантливи момчета Добромир Киряков и Борче Ристовски, се появиха нежната половинка на латино певеца Марк Антъни – Шанън де Лима, и колумбийската красавица София Вергара (вижте техните визии тук), сега и певицата Деми Ловато избра за своя светска изява дреха от Beyond.

За изпълнението си на сцената на наградите чаровната американка бе заложила на секси визия, включваща ефектно черно яке, което е част от колекцията на поп-фолк певицата Галена за бранда, носеща името G Spot | GALENA for BEYOND. Въпросната дреха, изработена от велурена основа, обшита с едри пайети и тръбовидни синци, умело допълваше черна PVC рокля с cut-out детайли и ѝ придаваше бляскаво шик излъчване, идеално за сцената.

Коя е най-добре облечената звезда на Американските награди за музика?

Снимка: www.facebook.com/BeyondSofia

Няма как да не отбележим, че модните критици и ценители в САЩ и Европа останаха впечатлени от въпросната визия на Ловато.

"Деми изглеждаше зашеметяващо, показвайки част от корема си с черна PVC рокля с преден цип, ефектното яке и смели червени устни", са само част от хвалебствията, които световната преса изписа по адрес на стайлинга на 23-годишната певица.

А на вас, дами, харесва ли ви визията на Деми и по-конкретно якето от колекцията G Spot | GALENA for BEYOND, с което тя се появи?

Зрелищни падания на звезди