Автор
Woman.bg

Дейвид Хаселхоф се сгоди за 36-годишна красавица

Актьорът Дейвид Хаселхоф се сгоди за приятелката си Хейли Робъртс след петгодишна връзка. Избраницата на „спасителя на плажа” е на 36, или с 27 години по-млада от мъжа до себе си.

Интересен факт е, че звездата не бързал да мине отново под венчилото, но това не го спряло да отправи на Хейли няколко предложения за брак на шега. Ето защо и Робъртс първоначално не повярвала, когато актьорът паднал на колене. Появата на годежен пръстен обаче я убедил – от изненада тя така се разплакала, че Хаселхоф успял да промълви „Ще се омъжиш ли за мен?” чак след 10 минути.

„Човек не се жени, защото иска да живее с някого, а защото не може да живее без него него. Точно така се чувствах. Знаех, че без нея наистина съм нещастен.”, разказа 63-годишната звезда, след като годежът му стана публично достояние.

Това ще е първи брак за Хейли и трети за Дейвид. През годините той е бил женен за певицата Катрин Хикланд, както и за актрисата Барбара Бак, от която има две дъщери на 23 и 25 години. Към момента звездата е заета и с усилени тренировки за ролята си в кино проекта „Спасители на плажа”. Лентата ще излезе на голям екран през май следващата година.