Автор
Woman.bg

Deichmann представи тенденциите за сезон есен/зима 2014/15 с нестандартно ''Rockabilly'' ревю

На 18 септември, на ревю-спектакъл във винтидж стил, водещата компания в търговията с обувки Deichmann представи новите тенденции в модата при обувките за сезон есен-зима 2014/15.

Събитието се проведе на обновената Открита сцена в театър „Сълза и смях“. Водещата Вера Шандел, вокал от дамското трио Sentimental Swingers, пренесе гостите в историята на модното Pin up течение и разказа какво ще е актуално за обувките през есента и зимата. Чаровните модели на ревюто изненадаха присъстващите с нестандартната си визия: ритмични букли, яркочервени устни, тънка очна линия, големи цветни татуировки, характерни за Rockabilly течението от 50-те.

Ексценричните пин-ъп дами демонстрираха комбинации на най-различни и често противоречащи си стилове: тесни или много широки дрехи, момчешко или момичешко, графични или флорални мотиви, романтична разкроена пола или рокля „вамп“, принцеса или мъжкарана, елегантност или екстравагантност, асиметрия или симетрия...



Звездите при обувките през предстоящия сезон отново ще бъдат ботите. Дали женствени полуботи, боти с връзки в мъжки стил, боти „Челси“ – изтънчени, но с леко небрежен характер, или пък секси боти до глезена – те всички са актуална и неизменна част от дамския гардероб през тази есен! До тях в първите редици на новите тенденции се нареждат както закачливите кецове, така и класическите модели на висок ток, които демонстрират женственост и компетентност в модата.

Новите любимци на дамите са представени основно в черно. В цветовата гама на есенно-зимната мода се прокрадват и кафявите и сивите нюанси, а липсата на много цветове се компенсира с миксове от различни материали, апликации, плетива, капитонирани материи при шафта, а също така и с ципове, катарами и метални верижки.


Ревюто представи следните водещи тенденции при обувките на Deichmann за сезон есен-зима 2014/15:

Боти: Абсолютният и задължителен моден жокер! Средно високите боти са перфектното решение за студените, но все още не мразовити дни. А със стеснения им шафт кракът изглежда фин и тънък.

Полуботи: Ако някой е смятал, че става въпрос за нещо преходно в модните тенденции, се е излъгал! Любимите ниски боти остават и този сезон на предни позиции!. Причината може да се крие в меката зима или все пак - във възможността да носите секси боти. Едно обаче е сигурно - трябва да ги имате!

Боти „Челси“: Създадени за мъжкия гардероб, но междувременно окончателно превзети от дамите! Този тип боти впечатляват с достолепна класика и доза сериозност, а тази година срещаме впечатляващо разнообразие от тях.

Високи токчета: Обувки на висок ток или боти? А защо не - боти на висок ток? Междувременно класическите обувки на висок ток са тесни и със заострен връх, пленявайки с елегантната си лежерност.

Обувки с връзки: И те са на мода тази година, при това не само за него, а и за нея! Нещо повече – този сезон ниските обувки с връзки са НЕЙНАТА запазена марка, защото изразяват най-добре уверената в себе си градска жена!
Спортни обувки: Абсолютно задължителни тази есен са кецовете! Може да се каже, че модата този сезон е вдъхновена от спортния стил. Динамика, шик, младежко излъчване - това се харесва на всички.

Момичета: Младите дами също искат да са стилни и шик! Цветовете са розе и всички нюанси на горските плодове, а апликациите по новите модели боти и кецове са повече от желани!

Мъже: Този сезон мъжете залагат на класиката. Елегантните бизнес обувки така или иначе са задължителни за неговия гардероб. Затова пък ежедневните модели, декорирани с шевове, създават усещане за лежерност и свобода!