Вчера вечерта в рамките на Лондонската седмица на модата барбадоската красавица Риана представи дебютната си колекция дрехи и аксесоари, която е изработена в сътрудничество с веригата за конфекция River Island.

Певицата обяви плановете си за съвместна модна линия с британската марка още миналия юли на стената в официалната си страница.

"Искам да бъда дизайнер на собствена линия дрехи. Семейната модна фирма Ривър Айлънд е перфектният партньор за мен. Намирам Лондон за наистина вдъхновяващ. Надявам се заедно да сътворим нещо наистина специално", сподели тя.

В отговор Ривър Айлънд подчертаха, че са почитатели на стила и музиката на певицата и се чувстват поласкани от възможността да работят с нея.

Колекцията, която звездата представи вчера вечерта, несъмнено отразява собствения й стил, а именно изчистени, ежедневни тоалети със секси и чувствено излъчване.

Самата Рири от своя страна описва линията си с определението "небрежен шик".

Риана на представянето на колекцияата й

Колекцията се откроява с голямо разнообразие на материи, цветове и модели. Срещат се както предложения от деним така и такива от по-фини и ефирни материи.

Дамите ще могат да избират от богата селекция, включваща блузи и топове, якета, дълги и къси панталони, поли и рокли.

Вижте всички модели от колекцията ТУК!

Сред показаните модели присъстваше и къса червена рокля, която модните критици веднага определиха като вдъхновена от иконичната рокя на Calvin Klein от сериала "Баровки", с която Риана се появи на светско събитие ноември месец миналата година.