Автор
Woman.bg

Дебора разкри: бивше гадже пуснало еротичните й снимки в нета! (видео)

Сексапилната фолк певица Дебора е новата гостенка на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно''.

Изпълнителката, която без свян показва горещи кадри от ежедневието си на феновете си в социалната мрежа Фейсбук, сподели пикантни подробности за себе си и пред камерата на Hotnews.bg.

По повод разкрепостените снимки в мрежата, изпълнителката сподели, че мъжете много се радват на тези й кадри, но пък жените като цяло я оплюват.

Певицата призна, че се е разделила с последното си гадже заради: ''Несходство в характерите - нямаше отношение и имаше странно мислене''. ''Сега съм свободна отвсякъде - мъже, заповядайте!'', призова още тя.

Дебора призна, че досега много лесно се е доверявала на мъжете и се зарича в бъдеще да внимава повече.

''Аз по принцип не бях такава, сега не знам какво ми става, нещо ме е ударило. Някакъв период такъв, на влюбване и много бързо се привързвам към някого, много бързо се влюбвам и после бързо го разлюбвам. Нали знаеш, любов с любов се забравя.'', откровеничи тя.

Певицата признава, че обикновено тя зарязва мъжете и допълва: ''Аз мъже не търся, те ме намират по някакъв начин, не знам как става тази работа.'' И заяви още, че никога не си набелязва даден човек и не си поставя за цел да бъде с него.

Дебора разкри подробности и за еротичните й снимки, които изтекоха онлайн, а впоследствие станаха повод за коментари, че е ударила дъното. Според нея пръст в тази работа има нейно бивше гадже, което също е част от скандалната фотосесия, но случайно ''липсва'' на кадрите, които изтекоха в нета. Повече за този случай, както и други любопитни подробности, като например с колко мъже е спала досега, правила ли е секс за една вечер, имала ли е връзка с чичко-паричко, какви неприлични предложения получава от фенки във Фейсбук и в какви отношения е с колегата си Ангел разберете от видеото:

Интервюто с Дебора можете да гледате тук