Автор
Woman.bg

Дарина Павлова на вечеря с Дженифър Анистън

Бизнесдамата Дарина Павлова вече може да се похвали с още една звездна приятелка - актрисата Дженифър Анистън, съобщава "Монитор".

Двете се запознали преди два дни на международния кинофестивал в Торонто, където Анистън представи последния си филм Cake. В него бившата съпруга на Брад Пит си партнира със звездата от „Аватар” Сам Уортингтън.

Дарина била поканена на благотворителна вечеря по време на форума като организатор на киносъбития в Италия (б.а. - международния фестивал на италианския остров Иския), а и като човек с ярко отношение към набирането на средства за благотворителни каузи.

„Тази жена е чудесна - вече е моята най-добра приятелка. Убедена съм и мечтаната приятелка за много други хора”, написа в личната си страница в Twitter вдовицата на Илия Павлов.

Тя допълва, че любимката на Холивуд се държала изключително човешки, а темите им на разговор се въртели около тривиални битовизми и подвига на майчинството. Мадам Мулти си позволила да се снима с Анистън, която според медиите в САЩ е бременна в третия месец от годеника си Джъстин Теру.

Четете още: Този път Анистън май наистина е бременна

Звездата от „Приятели” обаче изненадващо помолила нашенката да изтрие кадъра и да не го споделя в социалните мрежи. Като аргумент изтъкнала, че не иска да привлича излишно вниманието на феновете върху себе си.

Освен с Анистън на кино форума Дарина се е щракнала и с екранния партньор на звездата - Сам Уортингтън.

Припомняме, че Павлова от години има отношения със звезди от световна класа. На сватбата на доведената й дъщеря присъства Джордж Клуни. Освен това тя е първа дружка на почти целия екип на екшъна „Непобедимите”, който Силвестър Сталоун снима основно у нас. Неувяхващият Рамбо дори подари на Дарина своя пръстен, който носеше в третата част.