Луничките придават на женския образ неповторим чар, затова се възползвайте от това, с което ви е надарила природата. Луничките са предимство, а не недостатък!

Ако имате лунички, разкрийте цялата им прелест. Не случайно казват, че слънцето дарява любимките си с лунички – те са истински щастливки, целунати от ангел.

Често сме склонни да не харесваме това, което ни отличава от другите хора – така е и с луничките. Според нас обаче тези малки петънца по кожата са повече от прекрасни и красиви!

Луничките придават чар и закачливост на излъчването ви, затова не се лишавайте с лека ръка от тях и не се опитвайте да ги прикривате.

Недейте да ги криете под дебел слой грим, защото и без това няма да изчезнат напълно, а лицето ви ще изглежда състарено и „запечатано“.

Ако искате да изравните светлите или тъмни места по кожата, по-добре заложете на натурален прозрачен макияж. Цветът на лицето ще стане по-равномерен, ако нанесете малко блестяща пудра.

Слой черна спирала е най-добрият избор за макиаж на очите, защото контрастира приятно със светлите лунички.

Четете още: Да си татуираш модел

За устните е добре да се спрете на коралов или червен нюанс червило, бузита нека са оцветени леко в розов руж, а очите – в зелени или небесни оттенъци.

Кафявите цветове не са за вас, ако имате лунички. Избягвайте руж, червило и сенки за очи в такъв цвят.

Ако сте горда притежателка на светла коса в съчетание с чаровни лунички, то използвайте по-малко количество козметика и то в не много ярки цветове.

Притежателките на рижи или кестеняви коси могат да заложат на по-смели оттенъци, но е важно да не прекаляват с макиажа.

Повече от сигурно е, че с тях кожата ви изглежда жизнена, невероятно естествена и красива.

Четете още: Подходящ грим за дами с кафяви очи