Британският актьор Даниел Крейг и талантлвата актриса Рейчъл Уайз не живеят заедно вече от няколко месеца. Това потвърдиха близки на звездната двойка.

За проблемите в отношенията между новия Джеймс Бонд и носителката на "Златен глобус" и "Оскар" се заговори през есента миналата година. Според близки на двойката причината за раздялата им е болезнената ревност, която Даниел изпитвал към Рейчъл.


Според злите езици Крейг ревнувал Уайз от по-големия брой професионални ангажименти и постоянната й заетост, докато самият той се чудел дали да продължи договора с продуцентите на поредицата за именития агент 007.

Даниел Крейг винаги се е радвал на голям интерес от страна на нежния пол. Чаровният актьор е известен с многобройните си любовни афери с известни модели и актриси. През далечната 1992 г. се жени за Фиона Лоудон. От брака им, който оцелява едва две години, се ражда дъщеря му – Ела. Следва седемгодишна връзка с германската актриса Хайке Макач, която приключва заради слуховете за по-близки отношения на Крейг с модела Кейт Мос.

В продължение на шест години Даниел Крейг е женен за продуцентката Сацуки Мичъл. Връзката им приключва заради любовта, която пламва между Крейг и Рейчъл Уайз – настоящата съпруга на актьора.


Зведната двойка сключва брак през 2011 г. след 6 месеца бурен любовн романс. На тайната сватба присъстват само четирима души, сред които 22-годишната дъщеря на Крейг Ела от брака му с актрисата Фиона Лудон и синът на Рейчъл от режисьора Дарън Аронофски.