Автор
Woman.bg

Дамите от Дайнърс клуб България на бляскаво парти в The Residence

На изискан коктейл в The Residence Exclusive Club се проведе поредното издание на събитието Fashion’s Night Out, организирано за клуба на дамите от Дайнърс клуб България.

Най-успелите жени в България се насладиха на новата лятна колекция на дизайнерката Евгения Живкова, която през лятото ще бъде представена и на изложението за дрехи Ready to wear и аксесоари Who's Next Pret-a-Porter в Париж . На първите дами беше предоставена и уникална възможност да пазаруват с ексклузивна отстъпка в магазин „Жени стил”.

Освен с изящни тоалети, вечерта беше изпълнена и с многобройни изненади във френски стил – съблазнително вкусно вино Chanson, ягоди с шоколад и акомпанимент от шансони, изпълнени от виртуозната Вера Шандел от Sentimental Swingers.

Сред гостите на бляскавото събитие бяха забелязани чаровната водеща Мира Добрева, която отново показа стил, винаги модерната актриса Силвия Лулчева, Екатерина Генова и проф. Любомир Стойков, който забавляваше гостите с чувството си за хумор, както и много други светски личности.

Кредитната карта Diners First Lady, която дава достъп до ексклузивния клуб е символ на висок стандарт и се издава в ограничена серия. За притежаването на червената карта не е достатъчно покриването на определени финансови условия - необходими са високи професионални постижения и неповторим стил.