Колби Калей ви обича такива каквито сте!

С последото си видео, към песента "Try", носителката на награда „Грами“ повдига много важни въпроси за всяка жена в съвременния свят.

Чрез клипа звездата критикува прекалено полирания и изкуствен имидж на по-нежната половина от човечеството в медиите, който е модел за подражание и еталон за много дами.

Посланието на Колби отива много отвъд критиката към използването на Фотошоп за постигането на перфектната красота на моделите, актрисите и певиците, които греят от кориците на лъскавите издания. Колби отправя призовава всички дами да се застъпят за естествената си красота и да не се притесняват да се покажат пред обществото такива каквито са.

Четете още: Вижте разликата: 12 дами без грим



Колби споделя, че идеята за песента й дошла, след като се замислила колко притисната от обществото се чувства, за да изглежда по определен начин. След това си дала сметка, че повечето жени по света отделят изключително много време на външния си вид, затова решила да им покаже, че има и друг път към красотата.

В първите няколко кадъра на новия си клип Калей се появява с перфектен грим и екстеншъни, докато жени от всякакви възрасти и раси пеят нейната песен. Постепенно във видеото всички дами, включително и самата изпълнителка, премахват всички компоненти, които обществото смята за необходими, за да изглежда една жена добре.

В края на клипа, парчето отрича себе си ("Try" - "Опитай"), като казва на всички дами, че не трябва да се опитват да задоволят очакванията на околните, а да се гордеят с това, което притежават.