Всяка от нас има своите навици, свързани с жестове и поведение, към които прибягваме, когато искаме да привлечем вниманието на противоположния пол.

Макар вътрешно да сме сигурни в сексапила си, трябва да знаем, че много често представите ни за това как изглеждаме отстрани и реалността се разминават. Сигурно сте забелязали някои странности и в поведението на мъжете, когато искат да ви впечатлят, но за тях ще ни разкажат колегите от MEN UNITED. Сега да се съсредоточим върху нашите:

1.Отместването на погледа

Генерална грешка, която всички допускаме. Мъжът, който е силно привлечен, винаги търси обекта на желанията си с поглед, докато силно привлечената жена, винаги избягва този поглед. Въпреки убеждението, че когато пренебрегваме някого, той ни иска по-силно, твърде честото отместване на погледа, не е толкова секси, особено ако си имаме работа с по-нерешителен мъж. Освен това дамите, които умеят да показват какво искат, са много интересни за господата.



2.Цупенето на устните


В повечето случаи го правим неволно със съзнанието, че по този начин ще сме по-привлекателни. Всъщност рискуваме да станем комични. Има и други начини да подчертаем сексапила си, освен с намек за "дък фейс".

3.Прекалената голота

Понякога в желанието си да привлечем повече мъжки погледи, забравяме къде е допустимата граница за разголване и показвайки твърде много от тялото си ставаме безинтересни и прекалено достъпни. Няма нищо красиво и женствено в провокативните тоалети, мъжете обичат да провокираме въображението им.

4.Престореният смях

Едва ли има нещо по-напрягащо от престорения женски смях. Прекрасно е да оценяваме хумора на събеседника си, но в никакъв случай да демонстрираме актьорски умения.



5.Честото пипане на косата

Когато пипаме косата си твърде често, освен че я разваляме и омазняваме, някак създаваме напрежение в човека, с когото общуваме в този момент. С прекаленото жестикулиране и пипане на косата или дрехите си, показваме липса на увереност, а това не е секси.

Момчета, това не е секси!